Longschool organitza el primer Macrocruising Barcelona

Diumenge dia 18 de Maig els carrers de Barcelona es varen veure inundats per una marea de de gent sobre longboard.

Alfred Bipo en acció

Longschool i Inercia van organitzar una ruta que va tenir el carrer Númancia com a punt de sortida. Des d’allà va sortir un grup de 140 persones que es van començar a desplaçar direcció Arc de Triomf. Per el camí es va fer una parada a una àmplia plaça al costat de Sants o la gent va poder descansar una mica i els més engrescats van aprofitar per saltar quatre esglaons i fer algún wallride a un pla inclinat.

Macrocruisint 2El comportament dels assistents va ser exemplar ja que gairebé tothom portava casc i proteccions i a més el grup va ser recolzat per membres de Longboard Mediterrànea que van realitzar la seva funció de “stopper” de forma impecable.
A línici del recorregut es van repartir braçalets i papers amb un número que van servir a la gent per poder participar en un sorteig que es va celebrar al bar Inercia Classic, on a més es reproduïa música i vídeos de longboard per totes les pantalles i altaveus.

Gràcies als colaboradors (Landyachtz, Bear, Cult Wheels, Seismic i Slipstream) quatre persones se’n van anar a dormir amb un regal nou. Tot i que després de la ruta que es va realitzar tots vam dormir plàcidament.

Sense comentaris.