SKATE JAM HYDROPONIC AL SKATEPARK DE LA MARINA

El passat dissabte 26 d’octubre la marca de skate barcelonina Hydroponic va organitzar una Skate Jam al nou skatepark de la Marina de Zona Franca. Des de la seva recent inauguració, aquest skatepark està sent del gust de tots els patinadors de la zona i emplenant-se cada dia. Hydroponic va fer una magnífica feina organitzant una modesta competició de skate per motivar a tots els patinadors de Barcelona i concentrar-los estrenant aquesta nova zona de pràctica.

vlcsnap-2019-10-30-18h16m55s780

Per descomptat, Long School va ser-hi present per donar suport a l’esdeveniment. Vam impartir, paral·lelament a la competició, classes gratuïtes de iniciació al món de les quatre rodes, per a que tot aquell qui volgués, des del més jove al més gran, es veiés amb cor de gaudir de les noves instal·lacions. L’ambient entre els competidors d’alt nivell i els majoritàriament joves novells a les nostres classes va donar molta vida al parc.

Des de la nostra escola estem molt contents i orgullosos de que aquest tipus d’esdeveniments siguin a l’ordre del dia i aportin tanta vida a un barri de la nostra ciutat de Barcelona, meca del Skateboard.

Foto: Oscar Jorge (JackieBDN)

Foto: Oscar Jorge (JackieBDN)

Enviem les nostres felicitacions a tots els participants, entre els quals Hydroponic va repartir diferents premis pels més engorilats i guanyadors de les diferents modalitats. Volem també agrair a la botiga Wala Shop de Zona Franca que juntament amb Hydroponic va ser allà per organitzar l’esdeveniment i per difondre el bon ambient. Per últim i no menys important, mostrem de nou els nostres agraïments a l’Ajuntament de Barcelona per proveir aquestes infraestructures i ajudar-nos a fomentar el nostre estimat esport!

¡¡Patina y se feliz!!

Sense comentaris.