Sessió de Surfskate

El passat diumenge 21 de Juliol vam poder gaudir d’una gran tarda de surfskate en una sessió organitzada juntament amb Dock Session Barcelona en el ja conegut spot de Forum.

Últimament es parla molt d’aquest tipus de taules però, abans de començar, que tenen que ens agraden tant?
El surfskate neix d’una mentalitat surfera amb l’objectiu de simular els girs i la fluïdesa tan peculiar que es viu surfejant onades. Per regla general són taules una mica més amples que un skate tradicional però el punt clau està en els eixos, principalment el de davant, on s’utilitzen geometries diferents per aconseguir un angle de gir molt més gran al d’un eix “normal”.

surfskate-trucks-hydroponic

Si ens beneficiem d’aquest gir, aconseguirem desplaçar-nos sense la necessitat de remar i amb unes sensacions molt divertides, millorant la nostra estabilitat i precisió.

La tarda del diumenge va començar amb en Bipo explicant unes nocions bàsiques que es van anar amplificant al llarg de la tarda mentre les diferents persones que van assistir a l’esdeveniment podien fer ús dels nostres surfskates de la marca Hydroponic, veient el seu progrés minut a minut i sense voler baixar-se d’elles.

surfskate-girls

Per finalitzar el dia vam fer rondes cronometrades en un circuit de slalom adaptat, on havies d’anar el més ràpid possible fent ús del bombeig i les diferents avantatges d’aquestes taules.

Totes les fotos fetes pel Xavier Garcia estaran aviat disponibles al nostre Facebook.

WhatsApp Image 2019-07-26 at 18.34.08

¡¡Patina y se feliz!!

Sense comentaris.