Roda Barcelona 2018 – Formació gratuïta per LongSchool

El passat 13 de Maig de 2018 l’escola de longboard de Barcelona LONGSCHOOL va oferir sessions gratuïtes de formació dins del marc de l’esdeveniment RODA Barcelona 2018.
Durant tot el matí fins a un centenar de nens i adults es van acostar a la zona cedida per l’ajuntament on els nostres monitors oferien les classes gratuïtes.

LongSchool Roda Barcelona 1
 

Tots ells van poder provar i gaudir el material que la escola de longboard LONGSCHOOL
va aportar: Balance boards, skates, longboards i surfskates, mentres els professors de la escola els acompanyaven, aconsellaven i proposaven exercicis.

LongSchool Roda Barcelona 2
 

Gràcies a l’Institut Barcelona Esports, la Federació Catalana de patinatge i l’Ajuntament de Barcelona per facilitar que les entitats organitzem aquests esdeveniments i gràcies també al nostres esponsors Hydroponic, Bhudda wheels, AOB longboards y Slide Perfect Wheels per proporcionar-nos el material necessari per a poder realitzar aquest tipus d’esdeveniment.

Alfred Cano 'Bipo' i Nacho Caribbean disfrutant com nens petits.

Alfred Cano ‘Bipo’ i Nacho Caribbean disfrutant com nens petits.

Finalment agrair a tots els assistents a les classes la seva bona disposició i una menció especial a tots els riders de longboard que van passar a saludar i donar un cop de mà, està clar que la escena del longboard a Barcelona està més viva que mai.

¡ Patina y Se Feliz !

Sense comentaris.