Roda Barcelona 2018 – Copa de descens

El passat 13 de Maig l’escola de longboard de Barcelona LONGSCHOOL va organitzar la Primera copa de Descens Barcelona, una evolució dels ja coneguts ‘mini dh’ dins de l’esdeveniment que agrupa anualment tots els esports de roda petita de Barcelona, el Roda Barcelona, que es realitza a la zona dels mistos de Vall d’Hebron.

El circuit recorria el carrer de la granja vella amb una longitud de uns 400m totalment protegits i adequats a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva.
A les 16h de la tarda es van obrir les inscripcions i nombrosos riders feien cua per acabar de formalitzar l’inscripció que ja havien realitzat prèviament online.

RODA BARCELONA RACE

Com que el circuit es compartia amb altres disciplines que també realitzen descens com els patins en línea i el patí alpi, es va començar la competició una mica més tard del previst, pero aviàt tots els inscrits van poder realitzar les seves baixades d’escalfament.

Per primer cop en una prova d’aquest tipus es va fer servir un sistema de cronómetre fotoelèctric de última tecnologia per determinar les posicions en el quadre que enfrontaria els riders en grups de 4.
Cada rider va poder realitzar dues baixades cronometrades i el millor temps realitzat era el que contava per la classificació.

RODA BARCELONA RACE

RODA BARCELONA RACE

Després, els 32 millors temps es van enfrontar en mànigues de 4 x 4 on el primer i el segon passaven a la següent ronda i el tercer i el quart quedaven fora.

La competició va ser vibrant i tensa fins a l’últim moment ja que el format de circuit (similar a un eslàlom gegant) i el fet de tenir quatre riders en pista facilitava el contacte i la espectacularitat.

RODA BARCELONA RACE

Finalment Oscar Rodriguez va ser el campió de la copa, en segona posició va quedar Fidel Casas i Dani Yusti i Alejandro Castaño tancaven el cuadre de finalistes.

A la categoria femenina va ser Cristina Vilchez (Purethane Crew)qui va pujar a la part més alta del podi, seguida d’Elisabet Roman.

Al acabar les curses es va realitzar la ceremonia d’entrega de premis, on Alfred Cano, director de l’esdeveniment i de LongSchool va fer els honors.

RODA BARCELONA RACE

Gràcies a l’Institut Barcelona Esports, la Federació Catalana de patinatge i l’Ajuntament de Barcelona per facilitar que les entitats organitzem aquests esdeveniments i gràcies també als nostres esponsors Hydroponic, Bhudda wheels, AOB longboards y Slide Perfect Wheels.

També agrair a tots els asistents ja siguin riders o públic per el bon ambient i el engorile!

Clasificaciones Roda BCN

¡ Patina y Se Feliz !

Sense comentaris.