Inauguració skatepark La Marina (Barcelona)

El passat dissabte 28/9/19 Long School va estar a la inauguració de l’skatepark de La Marina, fent-se càrrec de les activitats referents al skateboard.

Al llarg del matí van ser més de 100 alumnes els que van poder gaudir d’una iniciació al skateboard de forma segura i acompanyats pels nostres monitors.
Des de l’escola vam posar a disposició tot el material de manera que qualsevol persona només necessitava les ganes de participar, de la resta ens en vam encarregar nosaltres.

SkatePark la Marina - General

Tot i la gran afluència de gent al skatepark, vam poder tenir espai suficient per preparar un circuit de tres estacions:

- Primera zona: una zona de balance board, és una activitat molt divertida que ens ajuda a guanyar equilibri per a estar preparats per pujar després sobre un skateboard de forma estable.

SkatePark la Marina - Balance board

- Segona estació: un espai pla sense obstacles on els alumnes, seguint les instruccions del professor, van aprendre a remar, girar i inclús frenar, sempre sota supervisió i amb seguretat.

- Tercera parada: era el moment de posar a prova els coneixements apresos en un petit pla inclinat, afegint algun concepte d’iniciació a la rampa com pot ser patinar de switch (patinar direcció contrària).

SkatePark la Marina - clases

Per finalitzar, donar les gràcies a tots els assistents, amics que van venir amb ganes d’ajudar, al nostre equip fotogràfic (Xavi i Joan), sponsors, Ajuntament de Barcelona, al districte de Zona Franca i a tothom que va fer possible aquest esdeveniment, que va ser un èxit.

¡¡Patina y se feliz!!

Sense comentaris.