2ª Copa Descens Barcelona

El passat dissabte 4 de Maig es va fer realitat un somni de molts dels integrants del club esportiu Longboard barcelona així com també d’alguns dels patinadors locals: Fer una cursa al spot local i mític del tir de Montjuic.

Durant tot el divendres un equip de muntadors va estar treballant sota la pluja per deixar el circuit a punt per les curses de dissabte.

COPA DH BCN 1

El circuit tenia un recorregut total de 2200m baixant desde la parada del teleferic de Montjuic fins al club de Tir olímpic, per després enfilar per Av. Miramar pel túnel fins a la curva de miramar i acabant al final de la llarga recta (al costat de les rondes). Per protegir el circuit es van utilitzar 1700 bales de palla, matalassos de la estació de esqui de la Molina i reds i proteccions inflables de MotoGP.

Les disciplines presents en aquesta competició d’ámbit nacional van ser: Longboard, Inline i street luge i aquesta prova a més de ser la Segona Copa de Descens de Barcelona era la primera del Circuit Nacional de Descens organitzat per la RFEP i el CND.

COPA DH BCN 2

Dissabte va fer un dia càlid i assolellat perfecte per a la pràctica de la nostra disciplina esportiva, així mentre els corredors feien les seves primeres baixades l’asfalt s’acabava de assecar i quan els riders començaven a realitzar les baixades cronometrades (amb sistema de cronómetre fotoelectric de última tecnología) el circuit ja estava sec.
Cada rider va poder realitzar dos baixades cronometrades i el millor temps realitzat era el que contava per la classificació.

COPA DH BCN 3

En Open longboard el guanyador va ser Diego Poncelet, seguit de Oscar Rodriguez, Javi Taboas i Marc Mir.
Link Brackets Open Longboard

En Dones longboard la primera clasificada va se Alejandra Cárdenas, seguida de Camile provost, Sabina Cano y Laura Cauduro.
Link Brackets Woman Longboard

En Juniors longboard el vencedor va ser Abel Luque, seguit de pol Lletí, Dani Díaz i Javi Díaz.
Link Brackets Junior Longboard

En Masters longboard el guanyador va ser Derek Blanquer seguit de Raúl Pérez, Francesc Arderiu i Javier Garcia.
Link Brackets Master Longboard

COPA DH BCN 4

En Open Inline el vencedor va ser Andreu Greses seguit de Pablo Soler, Ángel Hernández i Eduardo Sanz.
Link Brackets Open Inline

En Dones Inline la guanyadora va ser Carla Oliete seguida de Montserrat Melgarejo, Elena Dimitrova i Sheila franco.
Link Brackets Woman Inline

En Masters Inline el vencedor va ser Jordi Bonet seguit de Eduardo Sanz, Diego Villar i Ángel Hernández.
Link Brackets Masters Inline

COPA DH BCN 5

Finalment en Open luge el vencedor va ser Mikel Echegaray seguit de Jan Tarradas, Juan Calvo i Francisco Cobo.
Link Brackets Open Luge

Només queda desde @longschool agrair la implicació i ajuda de @World Roller Games, la @Federació Catalana de Patinatge i la @Real Federación Española de Patinaje ja que sense el suport institucional aquest event hauria estat impossible.

Agrair també a tot l’equip humà que ha fet aquest event possible, des dels voluntaris muntadors que van muntar sota la pluja, l’equip de jutges de corba, els voluntaris de WRG, els membres del servei de seguretat, així com els encarregats del catering @piscines picornell, els conductors dels autocars i els membres dels serveis mèdics.

També cal mencionar el suport i amor de les marques que sempre estan amb nosaltres per a seguir sumant i fer aquest esport cada dia més gran,sou els millors: @El Rincón de las Tablas, @Hydroponic, @Inercia , @Kaina Longboard, @Paris Trucks Co., @Loaded Boards, @Orangatang Wheels, @Triple 8 NYC y @Vital Hardware.

COPA DH BCN 6

I com no, una abraçada forta a tots els corredors de la escena nacional que sempre estan a tots els events demostrant que aquest esport encara té molt a oferir, gràcies a tots!

Patina i sigues feliç!!

Sense comentaris.