Sobre l’escola de longboard Long School

Escola de Longboard Long School

Qui som?

Al maig de 2013 el destí va fer que dos apassionats del món dels esports de lliscament unissin forces per crear una escola de longboard que servís per transmetre la seva passió per l’esport del longboard. Així, l’Alfred Cano ‘Bipo’, com a director de l’escola, i en Carles Bial, en representació de la botiga Inercia, van sentar les bases del que seria més endavant l’escola de longboard més important de Catalunya i una de les més importants d’Espanya.

Havia nascut l’escola Long School de Barcelona.

L’alta qualitat de l’ensenyament a l’escola de longboard Long School se sustenta en la professionalitat dels seus impulsors. L’Alfred és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) i acumula gran experiència en el món de la competició del longboard. A això se suma l’experiència d’en Carles com a director i professor de l’Escola Oficial de Patinatge .

Les classes impartides a l’escola Long School es basen en posar en pràctica un pla de sessions planificades per nivells, assequibles per a qualsevol persona independentment de la seva edat, sexe i condició física.

Actualment, l’escola Long School disposa de dos grans professors, l’Alfred Cano ‘Bipo i en Marc Escoda. Tots dos reuneixen anys d’experiència en el món de la competició del longboard i en el món de l’ensenyament esportiu.

Amb la filosofia de que un bon rider ha de ser polivalent, a l’escola Long School aprendràs a practicar tots els estils. Els nostres professors us ensenyaran des de com fer cruising per Barcelona (passejar i gaudir del longboard), fins a derrapar, fer slalom, freestyle, dancing, freeride i downhill, entre moltes altres coses.

El nostre equip

Tot l'equip